De digital field worker in Utilities

Hoe de nieuwe generatie digitale monteurs utility bedrijven kan helpen bij het verhogen van hun klant tevredenheid, medewerker tevredenheid en efficiëntie.

IDC voorspelt dat tegen 2020 serviceorganisaties voor 80% van hun omzetgroei afhankelijk zullen zijn van het aanbod van digitale diensten. De nieuwe generatie digitale monteurs zal de sleutel vormen in deze digitale transformatie van servicewerkzaamheden. Deze digital field worker biedt utility bedrijven de mogelijkheid om zich te onderscheiden met uitzonderlijke dienstverlening, creëert nieuwe mogelijkheden om grip te krijgen op kosten & opbrengsten en biedt kansen om een aantrekkelijke werkgever te worden voor nieuw talent. Kortom, de digitale monteur heeft het potentieel om de katalysator te zijn waarmee utilities digitale technologieën kunnen gebruiken om organisatie breed succes en groei te verhogen.

Lees in het bijgevoegde whitepaper meer over deze trend en over hoe de digital field worker uw organisatie kan helpen nieuwe inkomsten bronnen aan te boren!

Terug naar home

Ik wil een demo!

Wilt u een persoonlijke demo waarin wij de kracht van Salesforce voor Service laten zien? Wilt u weten hoe u Salesforce Service Cloud en Field Service Lightning kan inzetten als flexibele oplossing voor service transitie en innovatie.

Laat dan uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

    Bekijk ons privacy statement hier.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.