Rapid Deployment Solution voor FSL

Ideo Field Service introduceert de Rapid Deployment Solution voor Salesforce Field Service Lightning, een best practice implementatie gebaseerd op de meer dan 20 jaar ervaring van Ideo in het succesvol implementeren van Field Service Management-oplossingen.

Het doel van de Rapid Deployment Solution is Field Service Lightning implementeren bij organisaties die hun Field Service Operations graag willen stroomlijnen, maar die opzien tegen een groot en complex project.

De Rapid Deployment-oplossing van Ideo voor Salesforce Field Service Lightning biedt dit alles en meer, maar voor een vaste prijs en een vaste scope, waardoor het risico voor bedrijven aanzienlijk wordt verminderd.

Meer weten over onze Rapid Deployment Solution?

Wilt u meer weten over onze Rapid Deployment Solution voor Salesforce Field Service Lightning? Vul dan het contactformulier in en wij nemen contact met u op.

RDS voor FSL

Terug naar home

Ik wil een demo!

Wilt u een persoonlijke demo waarin wij de kracht van Salesforce voor Service laten zien? Wilt u weten hoe u Salesforce Service Cloud en Field Service Lightning kan inzetten als flexibele oplossing voor service transitie en innovatie.

Laat dan uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

    Bekijk ons privacy statement hier.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.